Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Snager jeg for meget i mine børns kulturforbrug?

En far på 43 i Hovedstadsområdet
29. april 2017

Jeg læste jeres interview sidste lørdag med en gymnasieelev, som var optaget af den norske tv-serie Skam. Hun sagde, at det var røvirriterende, at de voksne og medierne interesserede sig for serien, for de unge skulle hellere have lov til at have den for sig selv.

Jeg har selv en dreng på 12 og pige på snart 15, og jeg har været meget optaget af den kultur, de har været optaget af. Det er noget, vi taler meget om, og ofte kan en samtale om puberteten i Harry Potter være en friere og nemmere samtale end den om puberteten i deres liv.

Men netop derfor kan jeg også godt se, at det kan virke irriterende. Jeg har ikke oplevet bland-dig-udenom-modstand fra dem på dette område – det har jeg selvfølgelig på andre. Men mit spørgsmål til jer er: Skal man lade være med at lytte til deres musik og se deres tv-serier? Eller skal man gøre det på en bestemt måde?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu