Læsetid: 4 min.

Leif Sylvester: Der er ingen rester, når jeg er færdig

Multikunsteren Leif Sylvesters mest venstreorienterede madoplevelse var med den sovjetiske venskabsforening i Kirgisien, hvor han fik serveret fåreøjne. Heldigvis havde han lært et trick af forfatteren Hans Scherfig til at undgå at spise dem
8. april 2017

Fra 1-10 hvor venstreorienteret er du?

»Jeg gider ikke sætte tal på, men jeg har de samme indignationer og meninger, om hvad der er rigtigt og forkert, som jeg altid har haft. Men omgivelserne har ændret sig. Murens fald og kapitalens fremmarch i alle lag af samfundet har udvandet venstrefløjen. Men jeg holder stadigvæk med de små og dem, der taber.«

Fra 1-10 hvor madglad er du?

»Jeg er sgu glad for mad, men jeg overspiser ikke længere, så jeg ligger nok på en syv-otte stykker.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu