Læsetid: 3 min.

Brevkassen: Skal jeg bare ignorere min far?

Den ældste
13. maj 2017

For et halvt år siden valgte mine yngre søskende og jeg i fællesskab at afbryde kontakten til vores far. Uden at gå i detaljer er det en beslutning, der kommer efter mange års chancer og efterfølgende skuffelser. Vi sendte ham et brev med det ultimatum, at enten valgte han at være en far for sine børn, eller også måtte han lade os være i fred. Han svarede aldrig, hvilket vi tog som rigeligt svar. Og dog. For han ringer og skriver fortsat ved højtider, som om intet var sket – og selv om vi ikke svarer ham. Her kommer mit dilemma. Jeg savner ham ikke i mit liv, men provokeres af, at han bliver ved med at tage kontakt, og indimellem bliver jeg i tvivl om, hvorvidt han overhovedet har læst brevet. Skal jeg og mine søskende blive ved med at ignorere ham og håbe, at han fatter budskabet til sidst? Eller skal jeg tage ansvaret på mig som den ældste og ringe til ham og skære det ud i pap, at han skal holde sig væk?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu