Læsetid: 3 min.

Brevkassen: Jeg frygter de uendeligt mange tøjvalg

Den famlende forbruger
6. maj 2017

Efter ikke at have sat fod i en tøjbutik i tre år har min far givet mig 800 kroner at købe tøj for. Normalt køber jeg aldrig noget fra ny, men går kun i genbrugsbutikker. Jeg frygter de uendeligt mange valg, bryder mig ikke om forbrugerisme og kan ikke overskue at handle online. Samtidig fylder pubertære ideer om stil, smag og hvilke tøjmærker, der passer til min personlighed, også.

Jeg vil gerne bare have det overstået, da køb altid bliver en obsession for mig, og jeg bruger flere uger på at gennemgå alle muligheder, før jeg kan tage et valg. Hvordan gør jeg det her hurtigt, roligt og uden dårlig smag i munden? Man kunne sige, at jeg bare kunne aflevere pengene tilbage og fortsætte mit trygge liv med genbrugstøj. Men jeg vil ikke vise mig over for min familie og kæreste som så uduelig, at jeg ikke engang kan købe tøj.

Svar I:

Det er både en gave og en opgave, du har fået af din far, i hvis synsfelt du nok af og til befinder dig, og hvis succes som forælder bl.a. måles gennem dine evner til at fremstå som kapabelt voksent menneske med ikke al for megen neurotisk modvind i livet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu