Læsetid: 5 min.

Mikkel Borg Bjergsø: ’Jeg føler mig som et svin, når jeg spiser kobekød’

Man kan altid finde øl og chili i hans køkken, og det eneste, han ikke ville spise af politiske årsager, er truede dyr. Men det ville han nok gøre alligevel, for det handler altid om at udvide sin horisont. Danmarks eneste venstreorienterede madmagasin taler i denne uge med Mikkel Borg Bjergsø, der står bag Mikkeller-bryggeriet
27. maj 2017

– Fra 1-10 hvor venstreorienteret er du?

»Jeg har været underviser på Det Frie Gymnasium, og det har gjort mig ret venstreorienteret. Jeg stemmer også til venstre, men begår mig samtidig i en verden, som er meget business. Jeg kan derfor ikke sige mere end 8. Og så bor jeg på Frederiksberg, det tæller også lidt ned.«

– Fra 1-10 hvor madglad er du?

»9. Jeg kunne godt sige 10, men når jeg tænker på madglæde, handler det om at gå op i alt, hvad man spiser, og jeg kan også bare æde rugbrød eller helt lade være med at spise, fordi jeg glemmer det eller ikke har tid. På den anden side kunne jeg aldrig finde på at rejse til et sted, hvor maden ikke er god. Før i tiden bookede jeg altid de vildeste restauranter i de byer, jeg rejste til, men i dag er jeg blevet træt af madsnobberiet, og det der med at æde på Michelin-restauranter er jeg stoppet med, det er for selvhøjtideligt. Jeg bliver mere positivt overrasket over Ramen-suppe i Taipan, som en lokal har vist mig.«

– Hvad finder man altid i dit køkken?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu