Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Min mor elsker øl og vin – er det et problem?

Datteren, 23
10. juni 2017

Når min mor er på besøg, vil hun altid drikke øl og vin. Det er også rigtig hyggeligt, og det er ikke, fordi hun bliver fuld på en ubehagelig måde, men hun drikker så meget, at hun bliver usammenhængende, højlydt og meget kærlig. Nogle gange har jeg tænkt, at hun måske allerede er en lille smule bedugget, når hun kommer ind ad døren.

Vi har ikke tradition for at tale så meget om den slags i min familie – jeg kan slet ikke snakke med min far om det – så jeg ved ikke, hvor tit hun drikker, om jeg bør konfrontere hende – eller om det overhovedet er et problem, at hun drikker. Hvad siger I?

Svar I:

Lad mig lægge ud med at slå fast, at selvfølgelig er det et problem, at alkohol skygger for samværet med din mor. Det er lige meget, om man er 13 år eller 23.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu