Læsetid: 9 min.

Derfor slog vi op: Vi stod en aften og skreg og skreg ad hinanden i en time

Sophie Amaile Fälling og Bror Lehn Halberg nåede at slå op ’500 gange’, før de gik fra hinanden for sidste gang
Sophie Amaile Fälling og Bror Lehn Halberg nåede at slå op ’500 gange’, før de gik fra hinanden for sidste gang

Privatfoto fra 2012.

15. juli 2017

Sophie Amalie

– Hvad var det, ved Bror du faldt for?

»Han var helt vildt sød. Det er selvfølgelig en ting, som drenge ikke gider høre om sig selv. Jeg havde det ikke så godt på det tidspunkt. Jeg var lige kommet ud af et forhold med en ekskæreste, og bruddet havde været vildt hårdt og varet i næsten et år. Jeg var også stoppet med at se min far, så jeg var lidt rundt på gulvet. Men han var opmærksom og passede på mig. Bror var bare helt stabil, da han kom ind i mit liv.«

– Hvad elskede du hos Bror?

»Jeg elskede, hvordan han var der for mig, og jeg elskede hans umiddelbarhed. Ting blev ikke gjort komplicerede. Bror havde også ting med sin familie, han ikke kunne finde ud af, så på den måde stod vi meget i samme situation. Det var nemt at tale med ham, fordi han nemt kunne forstå, hvad jeg mente.«

– Hvad irriterede dig mest ved Bror?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu