Baggrund
Læsetid: 1 min.

Ministerens gavebord: Grisetryk, Vietnam

Hvert år modtager den danske udenrigstjeneste hundredvis af gaver fra hele verden – alt fra geder til malerier og kaffekopper. Udviklingsminister Ulla Tørnæs (V) har indvilliget i at vise Information herlighederne. Vi bringer én gave hver uge hele sommeren
Hvert år modtager den danske udenrigstjeneste hundredvis af gaver fra hele verden – alt fra geder til malerier og kaffekopper. Udviklingsminister Ulla Tørnæs (V) har indvilliget i at vise Information herlighederne. Vi bringer én gave hver uge hele sommeren

Jacob Dall

Moderne Tider
15. juli 2017

I Vietnam er de glade for gris, men bange for at ende i samme båd som Kina – som et land, hvor man ikke er heeelt sikker på, at kødet er tiptop i orden, når det kommer til hygiejne. Så Danmark samarbejder med fødevaremyndigheder i Vietnam om at lave ren og god gris.

Som tak fik Ulla Tørnæs dette indrammede træsnit, da hun besøgte en svineproducent i Hanoi.

Billedet forestiller en so med grislinger på rød baggrund med en passepartout-kant af bourdauxfarvet glimmer.

Serie

Ministerens gavebord

Hvert år modtager den danske udenrigstjeneste hundredvis af gaver fra hele verden – alt fra geder til malerier og kaffekopper. Udviklingsminister Ulla Tørnæs (V) har indvilliget i at vise Information herlighederne. Vi bringer én gave hver uge hele sommeren.

Seneste artikler

 • Ministerens gavebord: Vægdekoration, Niger

  29. juli 2017
  Hvert år modtager den danske udenrigstjeneste hundredvis af gaver fra hele verden – alt fra geder til malerier og kaffekopper. Udviklingsminister Ulla Tørnæs (V) har indvilliget i at vise Information herlighederne. Vi bringer én gave hver uge hele sommeren
 • Ministerens gavebord: Perlehalskæde, Afghanistan

  22. juli 2017
  Hvert år modtager den danske udenrigstjeneste hundredvis af gaver fra hele verden – alt fra geder til malerier og kaffekopper. Udviklingsminister Ulla Tørnæs (V) har indvilliget i at vise Information herlighederne. Vi bringer én gave hver uge hele sommeren
 • Ministerens gavebord: Plastiktaske, Indonesien

  8. juli 2017
  Hvert år modtager den danske udenrigstjeneste hundredvis af gaver fra hele verden – alt fra geder til malerier og kaffekopper. Udviklingsminister Ulla Tørnæs (V) har indvilliget i at vise Information herlighederne. Vi bringer én gave hver uge hele sommeren
Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her