Læsetid: 6 min.

Adam Price: ’Vi røde bryder os ikke om at indrømme, at vi drikker imperialisternes brune sukkervand’

Som barn spiste madmand og forfatter Adam Price resterne fra den jugoslaviske landsfader Titos bord. I dag kan han godt skamme sig over at drikke cola – men af og til redder et iskoldt glas ham fra undergangen
26. august 2017

– Fra 1-10 hvor venstreorienteret er du?

»5-6 stykker. Da jeg læste jura, var jeg medlem af De Røde Jurastuderende, men det var mest, fordi det var dér, de pæneste piger var. Siden min mere grønne ungdom har jeg været relativt solidt placeret i den stadigt forståelige del af venstrefløjen.«

– Fra 1-10 hvor madglad er du?

»Det må være en 10’er i og med, at mad aldrig er ligegyldigt for mig. Det er det væsentligste, jeg har taget med fra min barndom i et madgladt hjem. Det er vigtigt, hvad der er på tallerkenen.«

– Hvad finder man altid i dit køkken?

»Der er næsten altid vildt i min fryser – jeg er jæger, og jeg synes, det er interessant at tage det fulde ansvar. Noget virkelig mærkeligt, jeg har fået, er et modningsskab, fordi det er super interessant, hvordan kød ændrer smag og konsistens, hvis man giver det opmærksomhed og tid.«

– Hvad er din livret?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Nu står der, at retten er til fire personer.
Hvor mange dage er der så afsat til indtagelse af de enorme mængder kød?
:-)

Nu er det så bare sådan, at Adam Price, og hans bror, James Price, ejer en del restauranter rundt om i DK, men nu står altså aldeles ikke selv i køkkenet i deres restauranter og laver mad til folket - det har de nemlig folk til!

Mht. Adam Prices udtalelse om at McDonalds ikke betaler skat, så er det ganske enkelt ikke korrekt! Langt de fleste McDonalds i Danmark er franchices, hvor ejeren har betalt en pæn sum penge for at få lov til at bruge Mcdonalds navnet i DK - og de, ejerne af de her franchises, betaler altså skat i DK!

Ang. det der coca cola har jeg aldrig været bange for at indrømme, at jeg drikker coca cola, eller bare cola. Hvorfor skulle vi på centrum-venstre ikke drikke cola?

Og i det hele synes jeg at den her serie er en mærkelig serie - som der noget mad her i 2017 der er højborgerligt, og noget mad der er venstreorienteret....