Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Bør jeg deltage i ekskonens begravelse?

12. august 2017

Jeg er gift med en mand, som har to børn fra et tidligere ægteskab. For nylig døde deres mor. Børnene er i 20’erne, og jeg oplever, at vi har et ok forhold, dog lidt anspændt og høfligt. Deres far og jeg fandt sammen lige efter skilsmissen.

Spørgsmålet er, om jeg bør gå til begravelsen. Min mand mener, at dette er en selvfølge, og at det vil kunne tolkes negativt, hvis jeg ikke kommer. På den anden vil jeg ikke virke anmassende og ødelægge begravelsen for børnene.

Svar I:

Man tænker generelt for meget over, hvordan andre mon vil opfatte noget. Der er faktisk en ret nem måde, hvorpå man kan undgå at ligge søvnløs over det: Man kan spørge.

Jeg kan godt forstå, at du bekymrer dig over, hvad børnene mon tænker om, at du tager med til begravelsen, og i virkeligheden er det måske symptom på noget, du generelt går og tænker over: Hvordan har de det med dig? Bebrejder de dig, at deres far elsker dig og ikke deres mor?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu