Læsetid: 3 min.

A’hva sagde du, at I skulle studere?!

Måske skulle vi stemme om, hvad de studerende på universitetet må beskæftige sig med?
9. september 2017

Semestret er gået i gang, og på universiteterne sidder de studerende igen og læser svære tekster, lytter til forelæsninger og arbejder i laboratorier eller læsegrupper. Eller det troede vi da. For åbenbart er der begyndt at ske et værdiskred på de højere læreanstalter.

Nu skal man på Københavns Universitet f.eks. ikke blot læse gamle klassikere og lære komplicerede formler, men kan også læse »Body Studies – New Feminist Theory and Practice« eller sågar følge et kursus om den amerikanske popstjerne Beyoncé. (Har man hørt så galt? En sort kvinde! Nu kommer der vel ikke også noget med bar overkrop og et bananskørt?!)

Den forgangne uge har budt på et par mærkværdige historier om kurser, der i al stilfærdighed var blevet planlagt, som den slags nu planlægges, men pludselig blev til historier i medierne, fordi det blev opfattet som kuriøst eller endda forargeligt, at de overhovedet bliver udbudt.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Kurt Nielsen
  • Steffen Gliese
Kurt Nielsen og Steffen Gliese anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu