Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Hvordan holder jeg op med at være venner med mine ekser?

Den vennesæle
2. september 2017

Jeg har hele mit liv haft for vane at forblive venner med mine ekser, efter vi har slået op. I hvert fald i de fleste tilfælde. Det mener jeg principielt ikke, der er noget i vejen med. Problemet er, at det i praksis altid bliver noget rod med jalousi, misforståelser og grænseoverskridende opførsel (både fra min side og deres). Jeg ved, at det må høre op, men det er lettere sagt end gjort. Derfor er mit spørgsmål: Hvordan holder jeg op med at være venner med mine ekser?

Svar I:

Er der noget så smukt, godt og rigtigt, som når tidligere elskende efter et brud kan fortsætte som venner? Ikke sandt, stridsøksen gravet ned, gammelt nag gemt bort, en slags sejr på points. Man er vel voksne mennesker. Men virkeligheden er tit en anden, for hvad i alverden skal din nye partner med dit gamle kæresteskab? Hun eller han er nok helst fri og oplever det som en forurening af jeres nye forhold. Måske er der stadig en rest af forelskelse, typisk hos den ene part.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Eller måske hellere "fake exer", og i det hele taget "total fake brevkasse"? (Det er ikke første gang, at spørgsmålet bliver stillet.) Sex med seks ekser, og venner med syv, alle jaloux, på én gang...?

Lise Lotte Rahbek

Trond, ja måske..
Jeg sidder såmænd bare og tænker på, at jeg har en ven som også er min ekskæreste. Min kæreste er af 3 gode grunde også en slags ven med sin ekskone i deres børnesamarbejde.
Altså.. man kan sgu da ikke bare opsige et ven- og partnerskab fordi det ikke passer ind i nutidens brug-og-smid-væk-netværks-trend.