Læsetid: 2 min.

Menneskeligt halvmaraton

Selvom gaderne var oversvømmede til søndagens Copenhagen Half Marathon, og selvom hagl og lyn væltede ned fra himlen, løb man, som det ses på billedet, videre. Der var sågar nogle af de regnslagsklædte tilskuere, der var så dedikerede, at de trodsede vejret og ufortrødent fortsatte med at heppe løberne frem.
Selvom gaderne var oversvømmede til søndagens Copenhagen Half Marathon, og selvom hagl og lyn væltede ned fra himlen, løb man, som det ses på billedet, videre. Der var sågar nogle af de regnslagsklædte tilskuere, der var så dedikerede, at de trodsede vejret og ufortrødent fortsatte med at heppe løberne frem.

Lars Just

23. september 2017

Hvis ikke det var for løbetøjet og målopstillingen i baggrunden, kunne man godt tro, at det var en ægte naturkatastrofe, menneskene på billedet løber fra. Men mange af løberne ved søndagens Copenhagen Half Marathon løb ikke væk fra vejret, de løb igennem det. Selvom der er panik at spore i ansigterne, fortsatte mange helt frem til, at løbet officielt blev aflyst.

Heldigvis var det ikke en naturkatastrofe, men bare et voldsomt uvejr, som ramte København – og heldigvis var der – selvom tre personer ved Copenhagen Half Marathon blev ramt af lyn – ingen varige personskader. Men som iagttager af de mange vanvittige billeder på diverse sociale og almindelige medier fremstod det pudsigt, at så mange valgte at fortsætte.

Selvom gaderne var oversvømmede, og selvom hagl og lyn væltede ned fra himlen, løb man videre. Der var sågar nogle af de regnslagsklædte tilskuere, der var så dedikerede, at de trodsede vejret og ufortrødent fortsatte med at heppe løberne frem.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu