Læsetid: 5 min.

De røde spiser: ’Det er klart, at østers og champagne er for rige svin. Jeg kan lide begge dele’

Direktør på Radio24syv, Jørgen Ramskov, mener, at ideologierne i dag flyder ud – det kan man også se på madkulturen, hvor både højre- og venstreorienterede f.eks. spiser økologisk. Ramskov spiser ikke truede dyr, men det smutter af og til med at holde en kødfri dag, og har han tømmermand, kan man finde ham på McDonald’s
2. september 2017

– Fra 1-10 hvor venstreorienteret er du?

»Jeg er en 6-7 stykker. Jeg er blevet mindre venstreorienteret med årene, for samfundet er for kompliceret til at tro på én ideologi. Jeg er nået til en erkendelse af, at der er brug for en blanding.«

– Fra 1-10 hvor madglad er du?

»En 10’er. Jeg kan både lide at lave det og spise det.«

– Hvad er din mest venstreorienterede madoplevelse?

»Jeg tror ikke, der findes rødt mad. Det må handle om konteksten. Så det må være, når jeg har spist en hotdog eller flæskestegssandwich i Fælledparken 1. maj for mange år siden.«

– Hvad finder man altid i dit køkken?

»Jeg er en impulsshopper, så mit køleskab er altid meget tomt. Men jeg har altid økologisk mælk, æg, smør og skyr. Og så har jeg også hvidvin og champagne på køl. Det er ikke svinedyr champagne, men jeg kan rigtig godt lide det, og hvis jeg får lyst til et glas, så skal det være koldt.«

– Hvad kunne du – af politiske årsager – aldrig finde på at spise?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu