Læsetid: 3 min.

Brevkassen: Kan jeg tvinge min kæreste til at få barn med mig?

Kvinde, 40 år
21. oktober 2017

Min kæreste har to børn, jeg har ét, ingen fælles, for vi har mødt hinanden midt i livet. Jeg har lyst til et barn mere, skabt i kærlighed, med den mand, jeg elsker nu. Han har lyst til, at livet endelig skal handle om noget andet end små børn. At vi kun er os to hver anden uge og kan tage på kæresteture, have morgensex og nyde livet på den anden side af barsel, bleer og snotnæser.

Kan jeg som kvinde tillade mig at presse et barn igennem med en mand, der ikke har noget behov for det? Det er jo allersidste udkald for mig.

Svar I:

Det er sin sag at være skruk. Det sætter sig på hjerne, fantasi og rationalitet. Ens krop skriger efter mos, gylp og afspændingspædagoger, der vejleder i fødselsåndedræt. Jeg ved det, for jeg har været der selv. Det kostede en røvfuld opslidende senungdomsår og et ægteskab.

Som Khaled Hosseini skriver i Drageløberen (frit efter min hukommelse):

»Barnet, vi aldrig fik, lagde sig mellem os i sengen.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Jeg ville nødig være det barn, der kom til verden under sådanne omstændigheder. Gu' ved hvordan de andre børn i familien har det med sådan en mor, der er så overforhippet på at realisere sig selv, at hun overhovedet tænker i de baner.

Lise Lotte Rahbek

"Kan jeg tvinge min kæreste til at få et barn mod hans vilje?"
Ja.
"Er det klogt, rimeligt eller kærligt?"
Nej.