Læsetid: 3 min.

Brevkassen: Må jeg invitere Sofie Linde på kaffe?

Journalisten
7. oktober 2017

Jeg har fået ind i hovedet, at X Factor-værten Sofie Linde og jeg kunne blive rigtig gode venner.

Hun er vildt dygtig, sjov og herligt umiddelbar, og jeg tror bare, vi ville klikke rigtigt godt. Vi er lige gamle, arbejder i samme branche, er begge dygtige til det, vi laver, og skal desuden være mødre nogenlunde samtidig.

Jeg har lyst til at skrive til hende og spørge, om vi skal drikke kaffe.

Jeg vil gerne understrege, at jeg hverken er forelsket i Sofie Linde, ensom eller et socialt retarderet menneske. Jeg ser simpelthen bare muligheden for et sjovt bekendtskab.

Så skal jeg gøre alvor af det eller droppe tanken?

Svar I:

Afsted med dig, du skal på vennejagt. Der er en del at vinde og kun et par timer og en forestilling om et lidt sjovere liv med Sofie Linde som ven at tabe. Barslen kommer belejligt: Masser af tid, begrænset bevægelsesfrihed og en ny fælles og overvældende interesse er et super udgangspunkt for at blive venner.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Søren Kristensen

Jeg synes det er nogle utroligt overfladiske og forudsigeligt positive svar du har fået. Du skriver at du har nogle ting til fælles med Sofie Linde og at i arbejder i samme branche. Er det tv-branchen generelt eller er du selv vært på et TV-program? Hvis ikke, har du så tænkt over at Sofie Linde er en af landets smukkeste og mest charmerende og lovende tv-personligheder? Hvordan vil du matche det? Så med mindre du selv ser godt ud og har et rigtigt interessant job/liv i det hele taget, kan du lige så godt droppe projektet. Sofie Linde rider i øjeblikket på en bølge af succes, hvis hun forvalter den rigtigt, kan vare mange år endnu og jeg gætter derfor på at hun ikke har svært ved at finde venner. Måske tvært imod. Så altså, med mindre du har nogle helt særlige talenter... nu gentager jeg vist mig selv. Men du skal da have point for at have fået din idé i avisen og til spørgsmålet om du "må invitere Sofie Linde på kaffe", så er svaret selvfølgelig ja, Vi lever i et frit land. Men lur mig om du får noget ud af det, andet end en sludder og en kop kaffe. Hvordan du får afleveret invitationen er ikke så vigtigt. Det hele komme an på din egen personlighed, som igen hænger sammen med udseendet. Ved du overhovedet om Sofie Linde drikker kaffe?

Søren Kristensen

Kommer lige i tanke om at jeg faktisk har set Sofie Linde drikke kaffe i et X-faktor program (pausen) sammen med sin mand og nogle andre kendisser. Oven i købet kold kaffe! Så det skulle ikke være noget problem. Men nu er kaffen så også, som sagt, det mindst af det hele og hvis du er så desperat, at du nærmest kræver et godt råd, så kunne det være en mulighed at finde noget hun evt. kan hjælpe dig med, for hun lader til at være et godt menneske, der gerne hjælper andre, men igen, bliv ikke alt for skuffet hvis der ikke kommer noget ud af det. Det er jo, når alt kommer til alt, det mest sandsynlige.

Søren Kristensen

Jeg har lige en sidste ting: Husk at lade det blive ved kaffeinvitationen, med mindre Sofie Linde selv ønsker at holde kontakten, ellers kan det alt for hurtigt blive lidt for stalker-agtigt og det er hverken du eller Sofie LInde interesseret i. Håber du skriver i avisen igen, hvis dit langskud af en venneanmodning giver pote på den lange bane - gerne med billeder! Pøj pøj.