Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Min ven har skrevet en dårlig bog

Litteraten
7. oktober 2017

En af mine gode venner har skrevet en bog – han har talt meget om den bog, for han har altid drømt om at blive forfatter. Og nu har han endelig lavet et manus. Det har nok taget ham to år. Han er meget glad og har bedt mig læse … og det er helt vildt dårligt. Kedeligt og fuld af klicheer.

Hvad skal jeg sige til ham? Min ærlige mening? Han har et fast arbejde, men jeg ved, at han drømmer om at blive en stor forfatter en dag, og han bruger al sin fritid på at skrive.

Svar I:

»Skide godt!« Det er, hvad du skal sige. Og så ikke så meget mere. Bliver han ved og vil have dig til at uddybe, kan du eventuelt sætte ild til dine bukser. Man kan altid sætte ild til sine bukser. Han spørger dig jo som en ven.

Så medmindre du i dit spørgsmål udelader den vigtige detalje, at du er Johannes Riis og derfor med et let vink kan få bogen distribueret til alle Danmarks supermarkeder, så skal du være netop det: en ven. For hvis den er dårlig, skal han jo nok få sandheden at høre fra forlagene.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Maj-Britt Kent Hansen

Det er både en ubehagelig og en trættende situation at blive bragt i. Og sandheden vil næsten altid være ilde hørt.og spildte kræfter.