Læsetid: 4 min.

Foie gras-feministerne vil have champagne til alle

Muneeza Rosendahl, talskvinde for partiet Feministisk Initiativ, er vild med grønkål og har som sit motto, at champagne bør være for alle
21. oktober 2017

– Hvor venstreorienteret er du på en skala fra 1-10?

»Socioøkonomisk er jeg nok en otter, men i Feministisk Initiativ kan vi godt lide at sige, at vi er pink. Opererer vi på menneskerettighedsskalaen, ligger vi på en solid 10’er i modsætning til nationalisterne.«

– Fra 1-10 hvor madglad er du?

»En 10’er. Jeg elsker al mad og drikke. Det eneste, jeg kæmper med, er gedeost, men den kamp skal jeg nok også få vundet en dag.«

– Hvad er din mest venstreorienterede madoplevelse?

»Det må være min daglige frokost, der står på rå grønkål, peberfrugt, bønner og en sjat olivenolie. Jeg sværger til grønkål og er glad for, at vi nu går efteråret i møde, så der er nogle flere varianter i supermarkedet. Det gør godt for krop, sjæl og mave og er lige til at gå til.«

– Hvad finder man altid i dit køkken?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu