Læsetid: 3 min.

De nye dommere i Bagedysten når ikke de gamle til sokkeholderne. Til gengæld er kagerne atter i centrum

Første afsnit i dette års sæson af Den store bagedyst er netop blevet sendt. Og selv om alle lige nu mest har lyst til at lovprise 59-årige Rosa fra Glyngøre, er vi nødt til at tale om noget andet: de nye dommere. Holder de, eller falder de helt igennem?
Første afsnit i dette års sæson af Den store bagedyst er netop blevet sendt. Og selv om alle lige nu mest har lyst til at lovprise 59-årige Rosa fra Glyngøre, er vi nødt til at tale om noget andet: de nye dommere. Holder de, eller falder de helt igennem?

iBureauet

7. oktober 2017

Nej tak!

DR skød sig selv i foden, da de lod Mette Blomsterberg forlade Den store bagedyst til fordel for det konkurrerende program Sukkertoppen på TV 2. At DR så ovenikøbet stoppede samarbejdet med Jan Friis-Mikkelsen og i stedet valgte at hive to helt nye – og for danskerne fuldstændigt ukendte dommere ind – gjorde det kun værre.

At Den store bagedyst er blevet et kultagtigt tv-fænomen, er alene de gamle dommeres fortjeneste. Var det ikke for dem, havde programmet aldrig trukket overskrifter i både Jyllands-Posten og Politiken eller fået hele Danmark til at diskutere, hvad der skal til, for at man kan kalde en kage ’homo’.

Selv folk, der ikke interesserede sig synderligt for bagværk, sneg sig til at se Bagedysten – bare så de kunne høre Jan Friis-Mikkelsen stønne af fryd, når kagerne smagte ham. Eller så de kunne tale med på konspirationen om, at Mette Blomsterberg i virkeligheden lider af en mild form for Tourettes Syndrom, som gør, at alle de lumre sætninger bare vælter ud.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Steffen Gliese
Steffen Gliese anbefalede denne artikel

Kommentarer

Henrik Petersen

Er der ikke mere relevante emner at skrive om?

Flemming Berger, morten rosendahl larsen, Jens Winther, Bjarne Bisgaard Jensen og Hans Larsen anbefalede denne kommentar