Læsetid: 3 min.

Test dig selv: Kan du dine julesange?

Svar på 15 simple spørgsmål om julens sangskat, og se, om du er klar til den afgørende etape af juleaften – eller om du må i træningslejr

Rasmus Fly Filbert

16. december 2017

Grundtvig, Brorson eller var det et eller andet med engelyd? Det er nemt nok at få sværen sprød, anden saftig og sovsen til ikke at skille. Og vi er efterhånden godt trænede i at sikre den gode julestemning trods spændinger i familien og stort alkoholindtag.

Det er, når der skal synges, at juleaften oftest går galt. Mange har svært ved at huske selv de mest basale tekster, og alle ved, at det er dårlig julestil at gå rundt om træet med en sangbog i den ene hånd.

Så derfor: Svar på 15 simple spørgsmål om julens sangskat, og se, om du er klar til den afgørende etape af juleaften – eller om du må i træningslejr inden du skal danse om ædelgranen. Der er ikke sååå længe, længe til.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer