Læsetid: 5 min.

»Da Anders Samuelsen kravlede op i sit træ første gang, troede jeg faktisk på, at han ville holde det, han sagde«

»Hvis jeg skulle beslutte om ældre skulle i bad eller om de rige familiers børn skulle have tilskud til at gå til musik, så ved jeg da godt, hvad jeg synes. Der er noget kernevelfærd, som er vigtigere at prioritere end andet. At det så kan ramme mig personligt, er der ikke noget at gøre ved«
Man skal ikke stemme for at redde sin egen røv, men ud fra, hvad for et land, man gerne vil have, siger Katrine Daugaard, der ville forlade LA til fordel for De Konservative, hvis der var valg i morgen.

Man skal ikke stemme for at redde sin egen røv, men ud fra, hvad for et land, man gerne vil have, siger Katrine Daugaard, der ville forlade LA til fordel for De Konservative, hvis der var valg i morgen.

Privatfoto

13. januar 2018

Hvad var din primære grund til at stemme på Liberal Alliance?

»De havde den bedste overordnede plan for Danmark. Den virkede sammenhængende og økonomisk gennemtænkt. Men også på grund af den nye retorik. Jeg synes, venstrefløjen har sagt det samme i 30 år. De kom med nogle nye forhåbninger. De havde et helt klart mål.«

Hvem er din favoritpolitiker fra LA?

»Jeg har tre. Anders Samuelsen, selvfølgelig. Men også Simon Emil Ammitzbøll, han er en fantastisk taler. Joachim B. Olsen er meget direkte i sin måde at kommunikere på, og det er jeg også selv. På mig virker han ikke provokerende, jeg synes han er ligetil og siger tingene ligeud. Henrik Dahl kan jeg faktisk også godt lide. Han er et intelligent og spændende menneske, som har noget roligt og tålmodigt over sig.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

David Zennaro

Man skal i hvert fald respektere, at hun repræsenterer ret mange menneskers synspunkter. Og vi kommer ingen vegne ved at dæmonisere vores politiske modstandere.