Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Jeg vil ikke være leder

Den ene af damerne
13. januar 2018

Jeg er en slags tovholder på en lille medarbejderstyret enhed med fem damer. De andres arbejde lander til færdiggørelse og tjek af kvalitet og fakturaer hos mig. Jeg er ikke leder, men det er mine planer og måder, de andre arbejder efter. Sådan var det.

Siden september har jeg sagt nej til at styre, uddele opgaver, lave huskesedler, melde tilbage osv. Det synes alle er fint.

Problemet er, at nu er der ikke nogen, der holder øje og har overblik. Så nu er jeg er ved at falde tilbage i min gamle rolle – bare usynligt. Hvis en opgave ikke er lavet ordentligt, laver jeg den færdig. Hvis der er glemt noget på en faktura, retter jeg den osv.

Har jeg kun valget mellem at lade tingene sejle eller påtage mig ledelsen? (fork. af red.)

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu