Læsetid: 6 min.

Sport: Den moderne angriber

Real Madrids nr. 9, Karim Benzema, får en del skældud for tiden. Han scorer ikke nok mål, og på banen ser han tit doven og trist ud. Lige nu er han skadet. Men er kritikken fair? Måske er ’Benz’ et stykke fodboldavantgarde, vi først så småt er ved at få begreber for
Karim Benzema (t.v) – her i konfrontation med Barcelonas Thomas Vermaelen under en La Liga-kamp kort før jul – har sin træners fulde opbakning. Jeg vil forsvare ham til min, siger Zinedine Zidane.

Karim Benzema (t.v) – her i konfrontation med Barcelonas Thomas Vermaelen under en La Liga-kamp kort før jul – har sin træners fulde opbakning. Jeg vil forsvare ham til min, siger Zinedine Zidane.

Burak Akbulut

13. januar 2018

Real Madrid er 16 point efter FC Barcelona i den spanske La Liga. Det fungerer slet ikke for offensiverne. Den tidligere, britiske landsholdsspiller Gary Lineker er en af dem, som offentligt har kritiseret Karim Benzema. Hans konverteringsrate foran mål er for ringe, mener Lineker.

»Er det bare mig, eller er Benzema en smule overvurderet? Et mål her og dér på et hold så stærkt som Real Madrid er ikke noget specielt. Ok, men ikke storslået,« skrev han på sin Twitterprofil et par måneder inde i sæsonen 2017/18.

Fra individualist til holdspiller

Karim Mostafa Benzema kom til Real Madrid fra Lyon i sommeren 2009 for 41 millioner euro. Begivenheden blev dog overstrålet af de etablerede, funklende stjerner Cristiano Ronaldo og Kaká, som præsidenten Florentino Pérez ligeledes havde erhvervet sig den sommer. Ydermere skulle Benzema kæmpe om pladsen oppe foran med argentineren Gonzalo Higuaín.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

En bette fejl: Juande Ramos stoppede efter 08-09-sæsonen, hvilket var før Perez' anden præsidentperiode i 2009-. Det var tidspunktet, hvor Real Madrid købte Ronaldo, Kakka, Benz, Xabi, Arbeloa og Albiol. Udover at Perez hentede nye galacticos, så ansatte han chilianeren: Manuel Pellegrini som træner, så det var ham, der først trænede Benzema i Madrid.