Podcast
Læsetid: 1 min.

Velkommen til Grænseland

I en ny podcast- og artikelserie vender vi blikket mod mændene. Vi skal tale åbent og ikke-dømmende om, at sex kan være svært, og at grænser kan være flydende og svære at identificere. I sig selv og i andre. Ikke mindst når man er helt ung. Her kan du lytte til en kort smagsprøve på podcasten.

Sofie Holm Larsen/iBureauet

Moderne Tider
29. januar 2018

I en ny podcast- og artikelserie vender vi blikket mod mændene. Vi skal tale åbent og ikke-dømmende om, at sex kan være svært, og at grænser kan være flydende og svære at identificere. I sig selv og i andre. Ikke mindst når man er helt ung.

Formålet med serien er at få mænd i alle aldre til at snakke om og reflektere over deres erfaringer med seksuelle gråzoner og grænser. Drømmen er ultimativt at få sat gang i en debat om, hvordan særligt de helt unge mænd klædes på til at navigere mere sikkert i seksualiteten.

Lyt til smagsprøven og abonner på podcasten. Så dukker første afsnit automatisk op i din podcast-afspiller 17. februar.

Podcast

Grænseland

’Grænseland – samtaler med mænd om sex’ er en podcastserie fra Information om seksuelle grænser og gråzoner. I seks afsnit fortæller en række mænd om de gange, de kom til at gå for langt – og om de gange, de ikke gik langt nok. De fortæller om at være en erobrer, der forventes at tage initiativ – uden at blive en krænker, der overskrider en grænse. De taler for at gøre os alle sammen klogere på, hvorfor det af og til går galt – og hvad der skal til for, at det oftere går godt. Din vært er Rasmus Bo Sørensen.

Redaktion: Anna von Sperling og Rasmus Bo Sørensen. Klip: Malte Vuorela.

Grænseland er støttet af Foreningen Roskilde Festival.

Seneste podcasts

 • ’Grænseland’ – afsnit V: Et slag for de bløde fyre

  10. marts 2018
  Der er et nyt afsnit klar i din podcast-afspiller
 • ’Grænseland’ – afsnit IV: Som et vådt stykke ler

  3. marts 2018
  Jacob har to oplevelser med grænseoverskridelser i sit liv. Én han begik mod en sød pige til en kollegiefest. Og én der blev begået mod ham af en verdensmand et sted i Europa. Steen Shapiro mener, at den generation af unge, der vokser op lige nu, skal navigere i et historisk vanskeligt felt, når det kommer til sex og grænser. Og de er dårligt klædt på til opgaven
 • ’Grænseland’ – afsnit III: Nu skete der i det mindste noget

  24. februar 2018
  Som ung tog Lars Husum imod et afslag i nattelivet som var det en afvisning af ham som menneske. Så en aften stjal han et kys fra en fremmed kvinde mod hendes vilje. Og i en lejlighed på Nørrebro taler trillingerne Mads, Sune og Rasmus om scorehistorier og mandefællesskaber

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her