Quiz
Læsetid: 1 min.

Spørgsmålet er om Lise Nørgaard har kulørte erindringer om Folketingets Presseloge

Ugens citatquiz fra Moderne Tider-redaktionen er klar. Giv dig i kast og se, om du har fulgt tilstrækkeligt med i ugen, der gik
Har Lise Nørgaard nogle ret kulørte erindringer om Folketingets Presseloge?

Har Lise Nørgaard nogle ret kulørte erindringer om Folketingets Presseloge?

Les Kaner

Moderne Tider
3. februar 2018

»Den kronisk inkompetente Morten Hesseldahl,« lød det fra forfatteren Carsten Jensen. Hesseldahl svarede igen ved at nedgøre Jensens »rørende bestræbelser på at blive taget alvorligt som intellektuel«.

I fejden mellem Gyldendals nye direktør, Morten Hesseldahl, og forlagets nu tidligere forfatter Carsten Jensen er de begge i leveringsdygtige i bredsider af en hver art. Spørgsmålet er, om nogen af dem fortryder, at de kastede sig ind i slagsmålet in the first place, eller om fortrydelsen ligger et helt tredje sted og måske af en helt anden årsag.

Man kan også spørge, om Lise Nørgaard har voldsomt kulørte erindringer om Folketingets Presseloge; om sundhedsvæsnet er til for hypokonderne – eller om Sørine Gotfredsen er let at holde af … spørg løs og svar på Moderne Tiders store ugentlige Citatquiz.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Eva Schwanenflügel

Prale-score :
4/4