Læsetid: 1 min.

Citatquiz: »Girlpower. Dobbelt op på glamour«

Håber Jørgen Leth på, at #MeToo fører til mere girlpower og glamour?

Håber Jørgen Leth på, at #MeToo fører til mere girlpower og glamour?

Jakob Dall

3. marts 2018

Girlpower og glamour? Kunne det være løsningen på det hele? På de offentligt ansattes konflikt med Moderniseringsstyrelsen og regnedrengene i Finansministeriet? På behovet for mobilisering til kvindernes kampdag den 8. marts på torsdag? På konflikterne i ghettoområderne – på integrationen i det hele taget?

Girlpower og glamour? Tjah det kunne selvfølgelig også være forfatteren, digteren, levemanden og libertineren Jørgen Leths drøm om, hvad #MeToo-bevægelsen kan tilføre verden, når nu den ikke ser ud til at gå i sig selv igen.

Vil du tættere på, hvem der sagde, hvad i ugen, hvor Carsten Jensen fandt et nyt forlag, Berlingske Media fyrede i bundter, regeringens flyttede til Mjølnerparken, og Medina atter skiftede navn, så gæt med her.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu