Læsetid: 11 min.

»Selv om jeg i princippet kan lide naturen, og selv om jeg er vokset op med den som en del af mit liv og min families arbejde i generationer, er jeg ikke rigtig tryg ved den«

Da journalist Lasse Lavrsen blev skilt, fik han samtidig rotter i sit hjem. Et tegn på, at de små bæster kan fornemme svaghed, sagde rottefængeren. Nu er Lasse Lavrsens dobbelte ulykke blevet til bogen ’Rotter og skilsmisse’. I uddraget her rammer han en form for lavpunkt. Netop som han tror, at rotterne er besejret, viser skilsmissen sig at være et endnu mere sejlivet dyr
Jeg havde stadig hvid skjorte og slips på, da jeg tog de første dybe hvæs på verandaen og kiggede ud. Selv om jeg i princippet kan lide naturen, og selv om jeg er vokset op med den som en del af mit liv og min families arbejde i generationer, er jeg ikke rigtig tryg ved den, skriver Lasse Lavrsen

Jeg havde stadig hvid skjorte og slips på, da jeg tog de første dybe hvæs på verandaen og kiggede ud. Selv om jeg i princippet kan lide naturen, og selv om jeg er vokset op med den som en del af mit liv og min families arbejde i generationer, er jeg ikke rigtig tryg ved den, skriver Lasse Lavrsen

Lars Laursen

17. marts 2018

Det er statistisk bevist, at alle med nye løbesko, der løber rundt om Søerne i København, enten lige er blevet skilt eller er ved at blive det. Det mener jeg helt bestemt at have læst et sted, og i et forsøg på at løbe væk fra de døde rotter og genvinde fodfæstet var jeg personligt ingen undtagelse.

Godt på vej mod en mellemledermaraton, havde jeg allerede meldt mig ind i et af byens dyreste fitnesscentre for at vise mig selv, at jeg mente det alvorligt. Jeg havde endda fået mig en personlig træner: en blond 22-årig sexologi-studerende hos Joan Ørting, der havde brudt med sin indremissionske familie i Lemvig og nu tjente penge til sin uddannelse ved at træne fraskilte og arrangere ’nissepige-fester’ i julemåneden, så på den måde havde hun lavet et vist økosystem for sig selv. Hun virkede dygtig, selv om hun havde en del øvelser på sit repertoire, der mindede mere om psykologiske øvelser, der skulle få mig ’ned i min krop’, hvilket jeg fejlede eklatant i hver eneste gang.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • ingemaje lange
ingemaje lange anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu