Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Bør jeg gældsætte mig eller gro fast?

For fem år siden flyttede jeg sammen med en ven, men hvor længe kan jeg blive boende sådan? Efterhånden er vi nærmest gift, og jeg er bange for, at jeg er lidt for tilfreds. Flere har hintet, at jeg burde se at komme videre, inden jeg gror fast
21. april 2018

For fem år siden flyttede jeg sammen med en ven. Siden er der løbet meget vand under broen: Kærester, uddannelser og job er kommet og gået, men vi holder stadig sammen. Efterhånden er vi nærmest gift. Jeg er ikke utilfreds, tværtimod. Men jeg er bange for, at jeg er lidt for tilfreds.

Jeg holder meget af min ven. Og jeg holder meget af vores store, billige lejlighed. Men er det sundt at blive boende så længe det samme sted med den samme ven? Jeg er midt i 20’erne med fast arbejde og ingen gæld. Der er flere, der har hintet, at jeg burde se at komme videre, inden jeg gror fast. Jeg kan da også drømme om mit eget sted, men indtil videre har boligpriserne i København afskrækket mig fra mere end at drømme.

Bør jeg lede efter et nyt sted at bo og gældsætte mig for livet? Eller er det ok, at jeg gror lidt mere fast med min ven?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu