Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Hvad gør jeg ved de pushere, der har overtaget min lokale kiosk?

En gruppe pushere har overtaget min lokale kiosk, som drives af en håndfuld unge pakistanere. Medarbejderne har måske ikke helt har papirerne i orden, men er skidesøde. Og nu spørger de, om jeg kan hjælpe
28. april 2018

Min andelsboligforening har et lille butikslokale, som vi lejer ud til en kioskejer. Medarbejderne er en håndfuld unge pakistanere. Nogle af dem sover i baglokalet, selv om det egentlig er forbudt, og jeg ved ikke, om de har arbejdstilladelse. Men de er skidesøde og generer ingen.

Forleden fortalte en af dem, at der dagligt kommer en gruppe mænd og bruger spillerummet bagved til at sælge hash og stoffer og truer medarbejderne til at holde åbent efter lukketid. De tør ikke gøre noget ved det og spørger nu mig, om jeg kan hjælpe.

Men tilkalder jeg politiet, kan det gå ud over de unge i kiosken, hvis de ikke har papirerne i orden. Oveni kan pusherne tro, at medarbejderne har tippet politiet, og give dem problemer? Jeg synes, at vi bør hjælpe. Hvad skal jeg gøre?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Bjarne Bisgaard Jensen
  • Bjørn Pedersen
  • Jens Thaarup Nyberg
Bjarne Bisgaard Jensen, Bjørn Pedersen og Jens Thaarup Nyberg anbefalede denne artikel

Kommentarer

christian christensen

Det kan godt være de er "skidesøde" og ikke generer nogen, men det gør de jo alligevel indirekte ved at give efter for det lokale pushermiljø. Pakistanerne er netop sårbare, fordi de ikke selv opfylder lovens betingelser.Der er ikke andet at gøre end at henvende sig til andelsboligforeningens bestyrelse og opfordre til at de bliver opsagt. Det "arrangement" I har i øjeblikket kan ikke nytte noget.