Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Skal vi have hver sit soveværelse?

Min mand og jeg generer hinanden om natten
7. april 2018

Min mand snorker en del, hvilket irriterer mig. Jeg selv skal op og tisse mindst én og som regel flere gange i løbet af en nat, hvilket irriterer min mand, fordi han så vågner. Med andre ord generer vi hinanden om natten.

Vores ældste datter er flyttet hjemmefra, så vi har et tomt værelse. Det store spørgsmål er, om vi simpelthen skal have hvert vores soveværelse, eller om det er for uromantisk og lavpraktisk. Min mand synes, det er en god ide, jeg selv er nok mere tøvende og nervøs for, hvad vores familie og venner vil tænke.

Svar I:

Svaret er enkelt: Indret straks det tomme værelse til soveværelse! Kys din mand kærligt godnat om aftenen, og kryb så i seng i bevidstheden om, at du kan sove uforstyrret, og at du kan tisse uden at forstyrre ham. Hvis du ligger søvnløs, kan du ubekymret tænde lyset og læse i en bog, eller du kan tænde for radioen – en stensikker sovepille!

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu