Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Hvordan får jeg ram på en mand?

Jeg er en kvinde midt i livet, som for et stykke tid siden er blevet alene for første gang i mange år, og jeg er nu klar til at møde en ny mand
21. april 2018

Jeg er en kvinde midt i livet, som for et stykke tid siden er blevet alene for første gang i mange år. Jeg er nu klar til at møde en ny mand.

Men mens jeg har været i parforhold, har verden ændret sig: Alt, der handler om at finde en partner, synes at foregå på diverse datingportaler. Jeg har været omkring og lure på det, men synes slet ikke, det tiltaler mig. Og har også svært ved at finde rundt i de mange tilbud. Skal jeg alligevel oprette en profil, eller har I andre gode forslag til, hvordan man griber det an i år 2018, når man er en livskraftig kvinde på 50, der søger mage?

Svar I:

Ja, jeg synes, du skal prøve onlinedating. Det er ikke bare en kold sex-markedsplads, hvad det godt kan fremstå som, det er også et redskab, der gør det lettere for indadvendte mennesker at invitere fremmede ud på en øl. Giv det en chance, der er en grund til, at det er så populært.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Lise Lotte Rahbek

Mandejagt... øuw, en frustrerende beskæftigelse, synes jeg. Men måske falder du over nogle interessante mennesker i lignende ærinde, og så kan det godt blive rigtig sjovt.

Jens Winther

@Lise Lotte Rahbek, andre damer på mandejagt...? Ja, det skal nok blive rigtig sjovt. Eller du tænkte måske på mænd på mandejagt?

Det underlige er, at selvom mere end 50% af alle parforhold opløses - og der derfor logisk set må være en masse singler i alle andre, så synes alle ny-singlerne - uanset om det er mænd eller kvinder - at mene, at det for det første handler om at komme i et parforhold igen i en fart og for det andet at det er vanvittigt kompliceret at finde en ny partner. Sælsomt!

Lise Lotte Rahbek

Winther
Jeg har lige talt, at det er 13-14 år siden jeg mødte en hel del meget underholdende, sære, sjove, finurlige og ikke mindst forskelligeartede partnersøgende m/k'er på et datingsite. En del af dem har jeg kontakt med endnu. Der var i øvrigt også en ofte rasmusmodsat Winther.. nå, det er nok et sammentræf.
Ellers er jeg undtagelsesvist enig med dig i, at det ikke altid er en ny kæreste, man som nysingle har mest brug for.