Læsetid: 3 min.

Brevkassen: Jeg er spærret ude fra min familie

19. maj 2018

Jeg har tre børn, en nyfødt, en på tre og en på seks. Jeg går ofte ud på mit værksted og laver kreative og praktiske ting, får mig en øl og kommer sent ind, når familien er gået i seng. Det meste af tiden føler jeg ikke, at jeg hører til, med en kæreste, som helst vil ordne det hele med børnene selv.

Jeg er ikke brugbar og træder ikke i karakter som far, føler jeg. Sørger kun for en del af det praktiske, går på job og handler alt ind osv. Jeg er overflødig i kærlighedens cirkus. Fra en slags domptør med en tæmmende frygt til at være en blind passager i løvens bur.

Hvordan får jeg budt mig selv ind i deres lille treenighed? Kan det passe, at en nybagt far for tredje gang skal føle sig ekskluderet? Jeg reagerer jo så dumt på det og flygter ind i mig selv. Hun gør det nok ikke med overlæg. Er bange for at vores kærlighed og intimitet langsomt visner.

– Den skamfulde

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
  • Eva Schwanenflügel
David Zennaro og Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu