Læsetid: 2 min.

Læser du bøger: Anders Fogh Jensen

Filosoffen Anders Fogh Jensen hader ledelses- og organisationslitteratur, som han kalder for det argeste lort skrevet af mennesker, der hverken tænker godt eller skriver godt
19. maj 2018

Hvilken bog ville du ønske, at alle ville læse?

»Lige nu genlæser jeg Michel Houellebecqs Elementarpartikler, fordi jeg skal gennemgå den på min næste Dannelsesrejse. Det er en gribende fortælling om konsekvenserne af ’68, der jo i disse dage er 50 år siden. Men det også en filosofisk fortælling om verdens grundlæggende sammenhæng; elementarpartikler er ikke bare atomisering, men også en ny sammenhæng. Endelig banker Houellebecq altid et rum åbent på den anden side af mig, så jeg kan være til med min egen hverdagsagtige grimhed. Og det tror jeg, at flere kunne have godt af.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu