Læsetid: 2 min.

Læser du bøger: Nanna Dideriksen

Nanna Dideriksen er indremissionsk, og deltager i DR’s dokumentarserie ’Jesus unge soldater’ om fire unge kristne. Hun ser gerne, at alle læser Bibelen, men er ikke bange for bøger, der kan åbne nye perspektiver i hendes verden
5. maj 2018

– Hvilken bog ville du ønske, at alle ville læse?

»Bibelen er helt klart den bog, jeg håber, mange vil give en chance. Den indeholder drama, mærkelige historier, skøre ordsprog, poesi, beretninger om en mand, som langt de fleste er enige om har levet, og budskaber fra mennesker, som har mødt denne mand, hvor de fortæller, hvilken forskel han har gjort i deres liv. Dybest set ser jeg Bibelen som et kærlighedsbrev fra Gud, som fortæller, at han gerne vil en nær relation med mennesker, og derfor selv genoprettede det ødelagte, så mennesker bare skal tage imod Guds kærlighed. Guds kærlighed udtrykkes tydeligst, da Jesus døde på korset. Det endte ikke der, for han blev fysisk levende igen, og blev endda set af flere hundrede mennesker.«

– Hvilken bog har haft størst betydning for dig?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu