Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Hvordan finder jeg en impotent mand?

Hvor finder jeg dem – de impotente mænd med både hudsult og sans for erotik? Hvordan får jeg dem ud af busken?
30. juni 2018

Jeg er en heterokvinde, single, gråhåret og med mange gode minder om dejlige elskere. Men de sidste år er længslen efter den vilde leg med de sultne, svedige kroppe og den store forløsning forsvundet lige så stille. Men erotik? Ja tak! Behov for et egoboost som kvinde i ny og næ? Det kan du tro! Flirteadfærd? Det er svært at lade være.

Jeg er jævnligt i flirtesituationer, jeg er nødt til at trække mig fra, fordi jeg muligvis skaber forventninger, som ikke vil blive indfriet. Én gang havde en mand mod til at sige, at han var impotent, og at jeg derfor ikke skulle forvente noget. Jeg overbeviste ham om, at det gjorde os til de ideelle sengepartnere, og det resulterede i en del behagelige nætter og et godt venskab.

Hvor finder jeg dem – de impotente mænd med både hudsult og sans for erotik? Hvordan får jeg dem ud af busken?

Svar I:

Den er ikke nem. Impotens, er ikke noget, mænd sædvanligvis går og skilter med.

I min ungdom talte vi om noget med det tekniske navn ’penetrationssyndromet’. Altså at den strittende manddoms pryd på en eller anden måde skal indføres i en dertil passende åbning på et andet menneske. Det var vi optaget af dengang. Og det er vel noget, de unge og hormonstruttende mænd er opsat på. Med alderen kan interesserne blive noget mere nuancerede.

Jeg ser kun to praktiske udveje for dig.

Enten må du gå ud på nettet og finde en passende partnerportal, hvor du kan anbringe dine ønsker. Og så se, hvad der sker. Selvsagt med den skepsis, man altid bør have over for det net, hvor der optræder langt flere mangetydige kønsidentiteter end i nogen komedie af Shakespeare.

Den anden er, at du forsigtigt kigger dig om i din omgangskreds og lader forsigtige forespørgsler falde dér, hvor du knytter forhåbning. Men du skal næppe starte med at spørge de yngste først.

— David Rehling

Svar II:

Tak for spørgsmålet! Fordi du er skøn, men også fordi jeg i årevis har plaget skiftende direktører om lov til at oprette Informations eget datingbureau. Så det er sgu det, vi gør. Det hedder ’Hjertet sidder jo til venstre’, og jeg tror, vi kan gøre verden til et bedre sted.

Men da du jo er vores første bruger, har jeg endnu ikke hele det tekniske setup, så: »Er du Den gråhåredes drømmemand? Så mød op til jazzfestivalens koncert med Kresten Osgood Kvintet den 14. juli kl. 16 i Kongens Have. Den gråhårede vil stå til højre for scenen i en blomstret sommerkjole og en mulepose fra Dagbladet Information.« Hvad siger du så!? Dog intet pres, kære. Hvis du ikke er frisk på det, så bliv bare væk – jeg har valgt en god koncert, så bejlerne skal nok få en fest uanset.

PS. Mænd, hæng jer ikke i det med impotensen. Du kan være den, der viser damen, at også mænds seksualitet udvikler sig over et langt liv, så den store forløsning ikke nødvendigvis er det afgørende.

— Anna von Sperling

Serie

Brevkassen

Hver weekend besvarer Brevkassen to spørgsmål med to svar til hver. Det kan være alt fra personlige dilemmaer som kærester, der vil være sæddonorer, til etiske overvejelser om, hvorvidt man bør sælge sine Danske Bank-aktier efter hvidvaskskandalen.

Hvis Brevkassen ikke får nok spørgsmål, låner redaktionen andre menneskers dilemmaer og skriver dem om til spørgsmål.

Skriv – gerne anonymt – til: brevkassen@information.dk

Seneste artikler

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Folketingsvalget er forbi, men magten skal stadig holdes i ørerne.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement. Første måned er gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Flemming Berger
  • Randi Christiansen
  • Frede Jørgensen
  • Lise Lotte Rahbek
  • David Zennaro
Flemming Berger, Randi Christiansen, Frede Jørgensen, Lise Lotte Rahbek og David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer