Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Min veninde bliver udslettet af sin kæreste

Min venindes kæreste omklamrer hende. Og garderer sig imod mig, så vi ikke kan tale frit, og ikke kan ses. Han gør det klogt, men jeg har gennemskuet ham. Men jeg ved ikke, hvad jeg skal stille op, for jeg savner hende og vores venskab sammen
9. juni 2018

Min venindes kæreste omklamrer hende. Og garderer sig imod mig, så vi ikke kan tale frit, og ikke kan ses. Han gør det klogt, men jeg har gennemskuet ham. Han formår at udelukke alle hendes veninder i omgangskredsen, umuligt at trænge ind. Han har degraderet hende til en klistret form, smeltet ind i hende, og hun er blevet til ham, en grå masse.

Og hun ser ingenting og står ikke op for sig selv. Vi har prøvet alt, også at tale med dem begge, og det bliver bare værre. Jeg ved ikke, hvad jeg skal stille op, for jeg savner hende og vores venskab sammen.

PS: De har ingen børn endnu, ønsker sådan de får, så kan det være, at de åbner op for os andre, og han bløder lidt op.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Rikke Nielsen

Din veninde er et voksent menneske, der skal stå til ansvar for sine egne handlinger.
Du er hendes veninde, og du har gjort dine observationer.
Du har gjort hende opmærksom på det, og du kan ikke gøre mere uden at risikere et venskab, der på et tidspunkt kan blive meget vigtigt for hende.
Gør hende opmærksom på, at du altid vil være der for hende.
Og vent til hun kommer af sig selv.

Michael Friis, Jonathan Larsen og Maria Bjørnsten anbefalede denne kommentar
Maria Bjørnsten

Hun skal nok komme tilbage.Vent til hun selv kan se ham klart, der kan godt gå lang tid fordi hun er forelsket. Men på et tidspunkt kommer hun og har brug for din hjælp. Vær tålmodig <3

Kenneth Krabat

Du kan have ret i både observationer og antagelser, men det ændrer ikke ved det faktum, at der ikke er mere at gøre end det, du og I allerede har forsøgt. Din veninde ser og formår det, som hun ser og formår. Fortæl dig selv, at du altid vil være der for hende, og giv slip.