Læsetid: 4 min.

Ghetto-Ringen, Håndboldhovedstad Viborg og fire andre, nye hegn der vil forbedre Danmark

Denne uge vedtog Folketinget at bruge 90 millioner kroner på at bygge et meget langt vildsvinehegn langs den dansk-tyske grænse. Men hvorfor dog stoppe der? Lad os få flere hegn, flere mure, flere barrierer. For alles skyld
Denne uge vedtog Folketinget at bruge 90 millioner kroner på at bygge et meget langt vildsvinehegn langs den dansk-tyske grænse. Men hvorfor dog stoppe der? Lad os få flere hegn, flere mure, flere barrierer. For alles skyld

Ditte Ahlgren

9. juni 2018

Kulturpark Amager

Gentrificeringen er nu så voldsom på Amager, at man efterhånden skal helt ud på den anden side af Sundbyvester Plads for at se et ærligt sæt silikonebryster. Belært af erfaringerne fra Nørre- og Vesterbro skal indvandringen af humanistiske akademikere begrænses for at beskytte den originale proletarkultur.

Derfor opføres et kulturhegn langs Amagers vestkyst, så alle broer til Sjælland og Christianshavn bliver spærret af, ligesom der indføres paskontrol i Metroen. Alle kan få et endagsvisum til Kulturpark Amager, men kun indfødte og efterkommere i lige linje må bosætte sig på øen.

Familiesammenføring vil i et begrænset omfang være muligt. Den inderste del af øen tilbageføres til sit udseende i slut-80’erne: kaffebarer, specialbutikker og alt, hvad der har med Claus Meyer at gøre tvangslukkes, mens damefrisører, solarier, grillbarer og lukkede bodegaer genopføres.

Ghetto-Ringen 

Der er aldrig fred i ghettoen. Det ene øjeblik flytter De Radikales partileder, Morten Østergaard, ind i Vollsmose i Odense for at leve »dør om dør med årtiers dårlig integration«. Det næste sekund stylter hele Folketingets retsudvalg rundt i Gellerupparken i Aarhus for at »sikre de lovlydige borgere«, og før man får set sig om, drøner korteger af ministerbiler, PET-vagter og pressefolk ind i Mjølnerparken for at lancere regeringens nye ghettopakke.

Der er ikke noget at sige til, at folk bliver stressede. For at genskabe trygheden vil politiet opføre en elektromagnetisk ringmur om de største ghettoer. Magnetfeltet gør det umuligt for folk med uafsluttede statskundskabsstudier at uploade selfies til Facebook, lige som man slet ikke kan bruge Twitter inden for murene. Uden muligheden for at promovere sig selv regner man med, at de fleste politikere holder sig væk. »Det er ligesom, når man lukker Pusher Street – så er der heller ingen, der har lyst til at købe hash,« lyder det fra politiet. 

Håndboldhovedstad Viborg

Danmark er et frit land og borgerne må dyrke og se den sportsgren, de ønsker. Men håndbold har vist sig at være en invasiv sport, som på uhensigtsmæssig vis har spredt sig til alle dele af kongeriget, siden den blev lanceret her i landet for godt 100 år siden. Det er på tide med regulering, som kan skabe incitament til de sundere alternativer.

Med det EU-støttede projekt ’Håndboldhovedstaden’ gøres håndbold lovligt i Viborg – og kun i Viborg. Ganske som kasinoer i USA er samlet i Nevada, bliver Viborg en håndboldhovedstad, Danmarks Håndbold-Las Vegas. Al hyggespil, al træning og alle turneringskampe skal foregå inden for kommunegrænsen, og håndboldfans skal deponere trøjer og klappepølser i dertil indrettede bokse, når de forlader byen.

Den lokale tv-station, TV-Midtjylland på Middagshøjvej 34 får rettighederne til de danske kampe. For at give flere midtjyske byer en del af kagen, vil det være lovligt for barer og cafeer at vise kampene på storskærm i nabokommunerne Randers, Holstebro og Herning.

Safe-space-brillen 

Det er en menneskeret at gå gennem livet uden nogensinde at bliver krænket, men verden er fuld af midaldrende, hvide heteroseksuelle mellemledere, der ikke forstår det. Safe-Space-brillen er individets mur mod krænkerne.

Brillen er udformet som en trendy og smal 90’er-solbrille med monterede ørepropper af økologisk rågummi. Brilleglassene er fremstillet af 100 pct. obsidian – en mørk stentype, som aztekerne var glade for, og som er farvet ekstra mørk for at sikre, at man intet kan se igennem dem. De vil blive distribueret gratis på landets humanistiske fakulteter og kunstakademier.

Er man særligt bevidstgjort, kan man også få næsepropper, så ens duftsensorer aldrig skal krænkes af danske familier, der skamløst approprierer f.eks. sydasiatisk kultur ved at koge ting i kokosmælk.

Østerbro-Domen

Der er dejligt på Østerbro i København. Duften af nybagte kardemommesnurrer og kælne jazzudgaver af gamle Prince-sange udgør fredens evige bagtæppe og skaber de perfekte vækstbetingelser for at gøre problemer ud af ting, der ikke er noget problem.

Østerbro er ikke i fare, men Østerbro kunne være i fare, og derfor skal Østerbro have en støjmur. Den sikrer, at bydelen på ingen måde nogensinde kommer til at høre noget til gadefesten Distortion, hvor fitnesstyper i bare overkroppe gynger til dance-versioner af gamle Prince-sange.

Da Distortion kommer med en larmende overvågningshelikopter overdækkes hele bydelen af en transparent, støjsikret kuppel, der også muliggør klimastyring i området og i tilgift gør det umuligt for Rigshospitalets helikopter at lande med akutte sygetransporter. Det er selvfølgelig synd for de akutte patienter, det rammer, men er det ikke også rarest at dø i stilhed?

Breaking-blokaden 

I ti år har cheferne på TV 2 News fortalt medarbejderne, at »hvis du er i tvivl, om det er breaking, så er det breaking«. Det har forventeligt ført til galopperende inflation af begrebet og til en udpræget breaking-fatigue i befolkningen.

Ditte Ahlgren

Derfor har Kulturstyrelsen i samarbejde med gartneriet Alfred Petersen & Søn i Odense udviklet breaking-blokaden. Den består af en helt lige og temmelig lang agurk, som ved hjælp af et lille ophæng kan monteres foran den nederste del af skærmen på landets tv-apparater, så den dækker for den gule breaking-bjælke, der kører i bunden af skærmen. Er særligt aktuel nu, hvor vi bevæger os ind i sommeren.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

 • Viggo Okholm
 • Flemming Berger
 • Mikael Velschow-Rasmussen
 • Alvin Jensen
 • Britta Hansen
 • Trond Meiring
 • Katrine Damm
 • Klaus Lundahl Engelholt
 • Dorte Sørensen
 • Bjarne Bisgaard Jensen
 • Anker Nielsen
 • Peter Beck-Lauritzen
 • ingemaje lange
 • Hans Larsen
 • Eva Schwanenflügel
 • David Zennaro
Viggo Okholm, Flemming Berger, Mikael Velschow-Rasmussen, Alvin Jensen, Britta Hansen, Trond Meiring, Katrine Damm, Klaus Lundahl Engelholt, Dorte Sørensen, Bjarne Bisgaard Jensen, Anker Nielsen, Peter Beck-Lauritzen, ingemaje lange, Hans Larsen, Eva Schwanenflügel og David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Jonathan Larsen

Lyder som en fed ide! Gud ved hvor langt tid det tager, før de “nybyggede mure” bevogtes af soldater, der skyder før de spørger :). Her er en ide til en ny sportsgren. Krig mellem byerne og vinderne får i belønning et skattefrit år. Liberal alliance jubler og vifter med klaphatten. Der kommer til at være flere seer end ved VM i Rusland :).