Læsetid: 2 min.

Læser du bøger: Morten Skovgaard

Copenhell-arrangør Morten Skovgaard læser stadigvæk de dårligste bøger – i smug
23. juni 2018

– Hvilken bog ville du ønske, at alle ville læse?

»Kevin Mitnicks The Art of Deception om social engineering – den knapt så ædle kunstart at »hacke« mennesker. Sikkerhedsbrud, misinformation og manipulation er meget vigtige temaer i vores moderne digitale informationssamfund, og Mitnick fortæller om et væld af snedige svindelnumre. Ud over at  skærpe ens kritiske sans giver den også god inspiration: Jeg fik for nogle år siden stjålet en taske fyldt med teknik, deriblandt min iPad. Da jeg en måneds tid senere fik en mail fra tyven/hæleren i Algeriet, som ville have min iCloud-adgangskode, iværksatte jeg et hårdt social engineering-angreb på ham og endte med at snyde ham til at sende min iPad tilbage til min fiktive hackerven, som skulle reparere den for ham, sammen med 20 euro til returforsendelsen – og en virkeligt grim tegning bare for at bevise, at jeg kunne få ham til det.«

– Hvilken bog har haft størst betydning for dig?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu