Læsetid: 11 min.

Robert Mueller er løgnedetektoren, som Trump er hunderæd for

Den tidligere FBI-direktør Robert Mueller har fået til opgave at afdække Trump-kampagnens forbindelser til russerne under valget i 2016. Det har indtil videre ført til den ene belastende afsløring efter den anden. En heksejagt, mener præsidenten. Men Muellers ry er svært at plette til
I Robert Muellers verden er det meste sort-hvidt. Enten er man forbryder, eller også er man ikke. Enten taler man sandt, eller også gør man ikke.

I Robert Muellers verden er det meste sort-hvidt. Enten er man forbryder, eller også er man ikke. Enten taler man sandt, eller også gør man ikke.

Charles Dharapak

16. juni 2018

Robert Mueller er drømmen om den amerikanske helt.

Dekoreret Vietnamveteran. Vellidt af både demokrater og republikanere. Tidligere statsanklager og FBI-direktør, der har brugt det meste af sin karriere på at smide forbrydere i fængsel. En undersøger, der bider sig fast som en bulldog, ikke giver slip, før han er kommet til bunds i en sag, og som er fuldstændig ligeglad med, hvem han træder over tæerne på vejen.

En uselvisk, stoisk, men også firkantet mand, som ikke tillader nogen slinger i valsen i sit arbejde, og som har brugt næsten et halvt århundrede i offentlighedens tjeneste.

Det seneste år har den 73-årige Mueller stået i spidsen for den undersøgelse, der skal afdække, om præsident Donald Trump og hans stab samarbejdede med den russiske regering under præsidentkampagnen op til valget i 2016.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Anne Eriksen
  • Maj-Britt Kent Hansen
  • Oluf Husted
  • Peter Beck-Lauritzen
Anne Eriksen, Maj-Britt Kent Hansen, Oluf Husted og Peter Beck-Lauritzen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Når han er færdig med uhyret i det hvide hus, måske DK kan låne ham til at kikke på løkkefonden og kvoteskandalen (bare til en start)

Svend Erik Hansen, Flemming Berger, Ole Frank, Jens J. Pedersen, ingemaje lange, Steen Bahnsen og Hans Larsen anbefalede denne kommentar
Jan Skovgaard Jensen

Vi vil alle af med Trump. Men jeg håber at demokraterne og andre besinder sig og vælter ham med politik. Rusland og Mueller-undersøgelse er noget bullcrab.....

Nederst er en lille youtube-snas med "uplettede" Mueller, der fyrer løgnhistorier af!
Og så er han endda dårlig til det....

https://www.youtube.com/watch?v=nkF6WpWAxy8