Læsetid: 3 min.

Ugerevyen: Hvor højt kan en ulv egentlig hoppe?

De fortsatte undersøgelser af Morten Messerschmidts mulige svindel med EU-midler er ikke en hindring for den politiske karriere. For Søren Pape Poulsen kom dog knap så glat gennem ugen, han var nødt til at genåbne Tibetkommissionen
De fortsatte undersøgelser af Morten Messerschmidts mulige svindel med EU-midler er ikke en hindring for den politiske karriere.

De fortsatte undersøgelser af Morten Messerschmidts mulige svindel med EU-midler er ikke en hindring for den politiske karriere.

Keld Navntoft

9. juni 2018

Nu er det ikke, fordi jeg har noget imod Otterup som sådan, men tankerne bevægede sig stille og roligt ned ad nordfynske Ørkebyvej forbi Lones Bilvask og ned til Otterup genbrugsstation, da Lars Løkke på grundlovsdag erklærede, at han gerne ville sende de afviste asylansøgere til et »ikke synderligt attraktivt sted i Europa«. Det viste sig dog, at det var et sted uden for EU, Løkke og de andre statsledere havde i tankerne, så genbrugspladsen kan som gamle Danmark bestå – så længe vi husker, at Danmark er truet. Af indvandring, af vildsvin og af ulven.

Flere folk blev da også nervøse, da Folketinget mandag vedtog at opføre et halvanden meter højt vildsvinehegn langs grænsen til Tyskland. For tre andengenerationsindvandrede ulvehvalpe er ganske frivilligt udvandret til et ikke synderligt attraktivt sted i Tyskland for nylig, og det rejste det store spørgsmål: Vil vildsvinehegnet forhindre flere i at skride? Tvivlen kom så vidt, at en kritisk tænkende borger telefonerede til DR-programmet Ring til regeringen for at udspørge erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) om, hvor højt en ulv egentlig kan hoppe? Det kunne ministeren ikke svare på.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Flemming Berger
  • Peter Beck-Lauritzen
  • Bjarne Bisgaard Jensen
  • Hans Larsen
  • Eva Schwanenflügel
  • David Zennaro
Flemming Berger, Peter Beck-Lauritzen, Bjarne Bisgaard Jensen, Hans Larsen, Eva Schwanenflügel og David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu