Læsetid: 13 min.

»Det her var fandme aldrig sket i Marielysts natteliv for fem år siden«

Tv-programmet ’Kongerne af Marielyst’ har gjort Falsters badeby danmarksberømt for sit hæmningsløse, alkoholhærgede natteliv. Information har tilbragt 24 timer i Marielyst for at tage pulsen på festen og undersøge, om #MeToo-bevægelsen er nået til Falster
Mikkel Nielsen (t.v.), Tobias (anden t.v.), Bertil FIsker (bagerst) og Andreas Bendixen (t.h.) slutter nattens festligheder af med nøgenbadning og lunkne Harboe-øl. De bor i Andreas Bendixens forældres sommerhus og er på sommerferie sammen i Marielyst for første gang.

Mikkel Nielsen (t.v.), Tobias (anden t.v.), Bertil FIsker (bagerst) og Andreas Bendixen (t.h.) slutter nattens festligheder af med nøgenbadning og lunkne Harboe-øl. De bor i Andreas Bendixens forældres sommerhus og er på sommerferie sammen i Marielyst for første gang.

Peter Nygaard Christensen

4. august 2018

14.55

Det er lummert i Marielyst.

Efter et par kølige, overskyede dage har temperaturen atter oversteget 25 grader. Solen brænder igennem det fernistynde lag af skyer.

De tre gymnasieveninder, Marie Greenaae, Laura Rieneck og Sigrid Rasmussen, som alle er i begyndelsen af 20’erne, har tømmermænd. Igen. En tom Bombay-gin og en Rema 1000-pose fyldt med tomme gulddamedåser byder velkommen ved hoveddøren til det sommerhus, de har sovet, drukket og festet i de seneste fire dage.

Marie Greenaaes håndled er pyntet med tre Doktor Emils-armbånd i forskellige pastelfarver. Et for hver nat, pigerne har festet på »doktoren«, som de kalder Marielysts eneste diskotek, Doktor Emils Laboratorium. Epicentret for alle festlighederne.

Her er Ladies Night om torsdagen, Strip For Mig om fredagen, og for 5.000 kroner kan man købe drinksmixet ’Læger uden grænser DELUXE’ bestående af blandt andet tre liter Belvedere-vodka og en flaske Moët-champagne. 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Steffen Gliese
  • Eva Schwanenflügel
  • David Zennaro
Steffen Gliese, Eva Schwanenflügel og David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Hvilket år er artiklen fra ?
Jeg har været i sommerhus hele sommeren på Bøtø, der er ikke meget regn og der er afbrændings forbud.
Vh. Eik

Bettina Jensen, Steffen Gliese og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Steffen Gliese

Jeg synes, det er trist, at vi lever i en så overfladisk tid, hvor ungdommen virkelig bliver spist af med det rene ingenting. Forældrenes synder nedarves på børnene, og de synder et konformt og sterilt oplevelsesunivers.