Læsetid: 7 min.

Informations sommerrevy: En helhedsvurdering

Et bud på tre små sketches – såkaldte shorties – der fordeles ud over revyen, mens der foretages sceneskift bag tæppet. Vi følger i alle tre sketches de kvindelige DR-direktører, som oven på de mange beskyldninger, DR har været udsat for, skal kvalitetssikre fremtidige programmer. Ud fra ’en helhedsvurdering’
Et bud på tre små sketches – såkaldte shorties – der fordeles ud over revyen, mens der foretages sceneskift bag tæppet. Vi følger i alle tre sketches de kvindelige DR-direktører, som oven på de mange beskyldninger, DR har været udsat for, skal kvalitetssikre fremtidige programmer. Ud fra ’en helhedsvurdering’

iBureauet

4. august 2018

Lys op. Tre kvinder med ens pagehår, sorte, firkantede briller og hver sit sprælske silketørklæde om halsen sidder skulder ved skulder ved et bord. Bag dem er et DR-logo projiceret op på væggen.

Den midterste – generaldirektør Maria Rørbye Rønn – tager ordet:

Maria Rørbye Rønn: Hej Tine. Hej Line.

Tine og Line: Hej Maria.

Maria Rørbye Rønn: Godt, at det kunne lade sig gøre at samle direktionen her i dag. Vi skal jo lige have kvalitetssikret næste års programindhold ud fra en helhedsvurdering. Vi skulle jo nødigt have nye uheldige sager, som får regeringen og Dansk Folkeparti til at tage endnu flere penge fra os (alle ryster på hovedet.)

Maria Rørbye Rønn (råber): Værsgo at komme ind.

(En nisse kommer ind på scenen.)

Nissen (med barnlig begejstring i stemmen): Hej alle sammen. Jeg kommer fra DR’s julekalenderredaktion – vi kalder det julemandens værksted – og nu skal I bare høre, hvad jeg har med i gavesækken til jer. Lad mig præsentere: Jul i Rundetårn.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Trond Meiring
  • Morten Hjerl-Hansen
  • Eva Schwanenflügel
Trond Meiring, Morten Hjerl-Hansen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer