Læsetid: 9 min.

Den vellykkede revy har gode figurer og rim – og må aldrig blive politisk korrekt

Hvordan skriver man en revy, som får publikum i latterkramper og anmelderne til at smide om sig med stjerner? En revyforfatter, en revykonsulent, en revyanmelder og en revyskuespiller giver her otte råd til den gode revy
7. juli 2018

Carl Erik Sørensen

Når Ulf Pilgård og Lisbeth Dahls karakterer synger eller siger noget sjovt i Cirkusrevyen, er ordene med stor sandsynlighed Carl Erik Sørensens. Revyens nestor, som Berlingskes teateranmelder Jakob Steen Olsen har kaldt »landets bedste revyforfatter«, har skrevet sange og indslag til Cirkusrevyen i 35 år og gør det stadig. Otte af årets indslag har han forfattet. Heriblandt parodierne på Lars Løkke Rasmussen og Sophie Løhde.

Carl Erik Sørensen har en kandidatgrad i matematik og fysik og startede med at skrive studenterrevyer i 1973. Siden 1986 har han levet af det, og han leverer udover Cirkusrevyen til et utal af lokalrevyer fra Sønderborg til Nykøbing Falster.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • Oluf Husted
Eva Schwanenflügel og Oluf Husted anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu