Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Min partner vil filme vores sexliv

Min kone er begyndt at tale om, at hun godt kunne tænke sig at forevige vores intime stunder på film. Normalt er jeg ganske åben over for at prøve nye ting, men her har jeg indtil videre trukket grænsen
1. september 2018

Lad mig komme lige til sagen: Min kone er begyndt at tale om, at hun godt kunne tænke sig at forevige vores intime stunder på film. Normalt er jeg ganske åben over for at prøve nye ting, men her har jeg indtil videre trukket grænsen. Jeg vil gerne gøre hende glad, og jeg ville da lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke fandt ideen en lille smule pirrende, men medierne er jo fyldt med eksempler på, at det kan gå grueligt galt, når man gemmer og deler den slags materiale.

Hvad siger landets mest paranoide avis? Er det helt hul i hovedet at begynde på den slags? Eller har I eventuelt nogle gode råd til, hvordan man gør det på en sikker måde?

– Den forsigtige

Svar: I

Det afgørende er, hvor meget I stoler på hinanden.

Hvordan vil I hver især have det med, at jeres eks ligger inde med kompromitterende materiale om jer, hvis I en dag ikke er sammen længere?

Hvis I vil undgå den situation, kan I sørge for kun at gemme videoerne ét sted, som I begge har adgang til, og give hinanden hånd på, at I sletter dem, hvis I går fra hinanden.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Lise Lotte Rahbek

Det pirrende element ligger vel netop i at andre kan få adgang til videoen?
Medmindre altså at parret har tænkt sig at afspille udvalgte sekvenser af deres egen kopuleren en kedelig søndag og kommentere sine egne og den andens mere eller mindre heldige kameravinkler.

Mennesker har en til stadighed overraskene evne til at skabe problemer for sig selv.

Flemming Berger, Jørn Andersen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Anders Sørensen

Relax, det kan ikke gå værre, end at du ender på internettet med fjoget ansigtsudtryk og halvstiv pik. I det mindste ved du, hvorfor kollegerne pludselig begynder at kigge underligt på dig og fnise om et par måneder. Og deres gestik med at føre tommel- og pegefinger sammen i en afstand på ca. otte cm skal du ikke tage dig af. Det var jo møgkoldt i soveværelset den dag!

Eva Schwanenflügel, Bo Carlsen og Lise Lotte Rahbek anbefalede denne kommentar
Randi Christiansen

Haha - kommer til at tænke på modeller og dansere, som bruger spejle i deres fag. At således få et eksternt syn på sine normalt blinde vinkler giver selvfølgelg en mulighed for i højere grad at inddrage en leg med det visuelle. Men sandt nok, stor tillid og 'ægtepagt' vedr materialet må være til stede.

Grethe Preisler

'Cogito ergo sum' er bare 'so last year'.
I Videns- og Informationssamfundet hedder det:
'I flash my private parts on tweets therefore I am'.

At iføre sig elefanthue, som Sebastian Abrahamsen foreslår, kan sgu da dræbe ethvert tilløb til erotik (med mindre - naturligvis - at man skulle finde netop det specielt pirrende, men det kan da kun være et absurd lille mindretal, der har den slags lyster..).

Randi Christiansen

Det underligste, jeg har bevidnet på sexfronten, er en doku fra en swingerklub i en københavnsk forstad. Her stod i et hjørne af baren en yngre fyr iklædt sort gummitøj fra top til tå og bare kiggede. Spøjst.