Læsetid: 3 min.

Landmand rammer ugen ind med flot citat: Jeg synes, det er noget skideværk, det her

Ugens revy fra Dagbladet Information
Lagkagehuset kom ud i en shitstorm, fordi de leverede kager til Dansk Folkeparti, som delte dem ud i Sønderborg for at fejre udlændinge­stramning nummer 100.

Lagkagehuset kom ud i en shitstorm, fordi de leverede kager til Dansk Folkeparti, som delte dem ud i Sønderborg for at fejre udlændinge­stramning nummer 100.

Henning Bagger

25. august 2018

Det har været en rigtig god uge. Hvis man altså er et kulkraftværk i USA. På samme dag, hvor The Guardian kunne fortælle, at den tykkeste og ældste arktiske havis var begyndt at smelte for første gang, siden man begyndte at holde øje med den slags, gav USA’s regering grønt lys til at lade landets kulkraftværker køre videre for noget nær fuldt blus.

Obama-regeringens planer om at begrænse kraftværkernes udledning af CO2- og partikelforurening blev skrottet og erstattet med mindre ambitiøse planer, der også skrottede krav om, at bilerne skulle bruge mindre brændstof.

»Vi elsker det rene, smukke West Virginia-kul,« som præsident Trump proklamerede ved et rally i West Virginia samme dag.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • ingemaje lange
  • Bjarne Bisgaard Jensen
  • Eva Schwanenflügel
  • Trond Meiring
ingemaje lange, Bjarne Bisgaard Jensen, Eva Schwanenflügel og Trond Meiring anbefalede denne artikel

Kommentarer

Jens J. Pedersen

Og nu kommer Pia Kjærsgaard med en beklagelse over, at dansk politik er i opløsning. Så må man sige, at hendes projekt med DF er ved at lykkes.
Hun giver udtryk for, at hun sætter pris på ordentlighed, som jeg ikke tror hun ved hvad er.
Det er ikke SF, EL, R og Å, der er problemet, men derimod Pias afkom i form at Tulle, Grisen og resten af slænget.

Bjarne Bisgaard Jensen, Tine Andersen, Flemming Berger, Hans Larsen, Anne Eriksen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

Pia Kjærsgaard burde netop gå i rette med al den symbollovgivning og udlændingebashing som Folketinget spilder tiden på.
Men.. Siden det jo er hende selv, der oprindeligt har instigeret denne 'anti-politik', er det nok nemmest at lade som om det er de andres skyld, at det roder så meget på tinge..

Peter Beck-Lauritzen, Ole Frank, Jens J. Pedersen og Anne Eriksen anbefalede denne kommentar

Det er ikke skideværk, men "skijværk". Man er vel jyde.
Men rigtigt - det er noget lort. Det lyder plump bag ved Trump.

Eva S : ang.: 'Pia Kjærsgaard burde netop gå i rette med al den symbollovgivning og udlændingebashing ... etc.'. Det er afgørende for at holde hovedet koldt her, at erkende at hverken kvindens køn i en sæk, formelle hilse-metoder i erhvervslivet, bøger om Muhammed og satiretegninger af samme, børnehavefrikadeller og jeg knepper din mor (eller 'jeg skal give dig' som det hedder på dansk) --- alt det er IKKE DF-mærkesager overhovedet. Det er islamiske mærkesager. Kun. Udelukkende. Eksklusivt. Debatterne om dem rejses ikke af journalister og politikere. Med mindre de selv er muslimer.
Problemet er at der er andre politikere, DF, EL, SF og jeg skal give dig igen ... som farer mere eller mindre fremadlænet ind på scenen og mener 'det' er væsentligt. Løsningen på sigt om man ønsker en sådan, er vel egentlig bare ignorere 'det', og henvise til bopæl i islamisk land, hvis den slags er ens problem. Men hver en stemme tæller til valget....

Nemlija Ole, der findes mere populistisk effektive skribenter end mig ;-D.
Hvad angår årsager og virkninger, så er jeg naturligvis glad for fraværet af alvorlige indsigelser tak.