Læsetid: 4 min.

Mellemøstens unge er stormestre i iværksætteri

’Entrepreneurship’ er hot i de fleste arabiske storbyer, som er prægede af unge med gåpåmod og ambitioner, men som i en region under massivt pres også kun har få andre muligheder end at gøre det selv
1. september 2018

Den amerikanske drøm lever. Især i Mellemøsten. Entrepreneurship er og har været the new black i en del år allerede. En hurtig googlesøgning på ’Silicon Valley in the Middle East’ giver bonus. Utallige artikler om nye startups i Iran, UAE, Kairo, Libanon og Saudi-Arabien popper op.

Og sidder man inde med den gode ide i en by som for eksempel Kairo, er der mange, der gerne vil lytte. I den forgange uge har der for eksempel været Ideathon organiseret af Flat6Cairo, som er en af de mange grupper, der gennem de seneste par år ikke alene har investeret i nye startups, men også assisterer og rådgiver, når det gælder registrering, oplæring, sikre kontorfællesskaber, pr, mentorships og meget andet.

Flat6Cairo har siden starten i 2011 også åbnet kontorer i Jeddah, Abu Dhabi, Tunis og Beirut. Her i weekenden var der også Startup Huddle, som er en serie af præsentationer, hvor succesfulde iværksættere holder oplæg, og hvor de deler ud af deres erfaringer og udfordringer til nye håbefulde og initiativrige unge.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Touhami Bennour

Hvorfor skal være amerikansk drøm når det er arabisk drøm. Arabere har været iværkætter før Amerika blev kendt, skal jeg nævne nogle af dem: tital systemet, hjertet anatomi, Algoritme, arabisk lægevidenskab og meget mere. Deres filosofi om arbejde går ud på at skabe noget og ikke bare rutine arbejde.