Læsetid: 5 min.

Pelles bånd 6: »Jeg kunne gå ned på vejen i en LSD-rus og se alle de spøgelser, jeg ville«

Pelle drikker kaffe og snakker om tarotkort, flyvende tallerkener, stoffer og det ubehagelige ved at møde sin egen karma. Optagelsen er fra 1970
11. august 2018

[Pelle drikker kaffe i et privat hjem, formentlig på Randers-egnen, for alle taler jysk (undtagen Pelle) og i dagene efter, har han lavet optagelse på de kanter. Der er to andre mænd og to kvinder til stede. Lyden af et stueur kan høres i baggrunden. Snakken går på det farlige ved at få lagt tarotkort. Der er tilsyneladende blevet fortalt en historie om nogen, der havde dårlige oplevelse med kort 9 og kort 17.]

Mand: Dengang jeg spiste LSD, ville han gerne vide, hvad balance jeg var i. Jeg mente selv, jeg var nogenlunde i balance, og der skete jo heller ikke noget. Men jeg tror med disse ting, at der godt kan ske noget, hvis man er psykisk ude af balance.

Mand 2: Hvis nu man var meget negativ, tror du så, man kan få noget ud af det? At lægge dem? (tarotkort, red.)

Mand: Jeg vil ikke sige det, for jeg kendte nogle mennesker i Vejle, som var meget nøgterne og meget negative. Der skete de mest fantastiske ting den aften, de sad og eksperimenterede med det. Som om kræfter havde besluttet sig for, at nu skulle de skulle have en lærestreg.

[Lyd af tændstik, der tænder]

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Trond Meiring
Trond Meiring anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu