Læsetid: 9 min.

I Trumps nye yndlingsbog skal alle hans fjender i fængsel

’The Russia Hoax’ gennemgår en række store sager som: Hillary Clintons email-sag, mistanken Trumps kampagne-samarbejde med Rusland i valgkampen og fyringen af FBI-direktøren Comey. Hver gang er konklusionen, at dem, der modarbejder Trump er, ikke bare inhabile, men også lovbrydere. Det er en udlægning som præsident Trump bifalder – og som vi vil høre fremført igen og igen
’The Russia Hoax’ argumenterer for, at Hillary Clinton brød loven, da hun oprettede en privat mailserver – men at politisk allierede embedsfolk fik hende ud af kniben. Bagefter fortsatte deres fordækte rænkespil, da de omgik loven for at ødelægge Donald Trump.

’The Russia Hoax’ argumenterer for, at Hillary Clinton brød loven, da hun oprettede en privat mailserver – men at politisk allierede embedsfolk fik hende ud af kniben. Bagefter fortsatte deres fordækte rænkespil, da de omgik loven for at ødelægge Donald Trump.

Brian Snyder

4. august 2018

Det lader til, at Donald Trump har fået en ny yndlingsbog.

Allerede inden Fox News-analytikeren Gregg Jarretts bog om Rusland-undersøgelsen udkom, tweetede præsidenten, at den så ud til at være »a real deal big hit«.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Trump benyttede sig velsagtens af russernes hackning af demokraterne og et infamt og tåbeliget forsøg ses nu på at give demokraterne selv skylden herfor!
Dog er det direkte latterligt at kalde den fungerende udenrigsminister for tyv ifm statens dokumenter ligger på dennes egen server - Hvad med at forsøge sig med spionanklage mod Hillary? Ville det ikke være mere i tråd med galningens fængslingforhåbninger?

Peter Beck-Lauritzen

I fængsel med alle dem der ikke er enige med Trump! Det mener Erdogan også. Ja også Assad! Træls med demokrati. Diktatorer og despoter er set før i historien og dem gik det heldigvis ilde.
Nu får vi se med ovennævnte, og det kan kun gå for langsomt. De "bullier" sig igennem med bunker af lig bag sig.

Carsten Wienholtz, David Engelby, Ole Frank, Torben Bruhn Andersen og Karsten Lundsby anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

Det bliver så til bog nr. 2 i reolen, den skal stå ved siden af den eneste anden bog Trump nogensinde har beskæftiget sig med; det ghostwritede vidunder "The Art of the Deal", som Trump hårdnakket påstår han selv har skrevet.
Den litterære indsigt stiger med svimlende 50%, great !!

Jens J. Pedersen

Demokrati er godt som image, men det er utrolig svært at styre. Så vi er tvunget til at fjerne dem, der har en afvigende mening.

Bettina Jensen

Det er en tvivlsom påstand at Assad ønsker alle sine politiske fjender i fængsel, men det er et faktum at han er præsident i en stat med en lang, autokratisk tradition, som han imidlertid, set med en meget stor del af den syriske befolknings øjne, har skabt en række demokratiske forbedringer af.

Helt principielt er det vel også en anelse populistisk at forfølge Trump i én lang uendelighed og på forskellig vis malplacere ham, hvormed andre reaktionære kræfter (Clinton et al, f.eks.) kan fremstå stuerene - mens væsentlige politiske debatter, som ellers kunne række ud til civilsamfundene og øge den politiske bevidsthed, forsømmes på det groveste (herunder f.eks. den helt nødvendige debat af Danmarks, og NATO's ulovlige militære engagement i Syrien - og Israels ulovlige ditto).

Anders Graae, Hans Aagaard, Lars Løfgren, Christina Petterson, Flemming Berger og Harald Strømberg anbefalede denne kommentar

Maj stor præsident, maj bestemme alt, maj sætte fulk i fængsel, jeg ikke li', jeg ikke li' hvad de sir', fordi maj stur præsident, så jeg bestemme alt på denne klode, fordi maj stur præsident, under hal'del af stemmeberettigede haver valgt mig, so maj stur, stur præsident....
Er det ikke ca det niveau, hvor vi befinder os på.
Jeg bliver til stadighed overrasket, hver ny dag der kommer, og ikke en eller galning har trykket på sin - min er den største - knap ;-(

Svend Erik Hansen, Karsten Lundsby, Peter Beck-Lauritzen, Ole Frank, Torben Bruhn Andersen, Lisbet Thobo-Carlsen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Harald Strømberg

Hvis nu Anders Samuelsen oprettede sin egen e-mail server?
Ville vi kunne få aktindsigt i dukomenter på denne server?

Karsten Lundsby, Hans Aagaard, Torben Lindegaard og Bo Carlsen anbefalede denne kommentar

det er svært at være vidne til, at vi skal se endnu en af disse folkeforførere vokse frem af dyndet efter de store diktaturer bragte verden død og lidelse i sidste århundrede, og hvor alle med tårer i øjnene lovede hinanden: ALDRIG igen.

Niels Jakobs, Karsten Lundsby og Peter Beck-Lauritzen anbefalede denne kommentar