Læsetid: 9 min.

Da Danmark igen forelskede sig i et landshold, det kunne spejle sig i

For første gang siden 1971 gik 11 amatører på banen for det danske fodboldlandshold. De rigtige landsholdsspillere lå i konflikt med DBU, og de øvrige professionelle ville ikke være skruebrækkere. Information opruller – skridt for skridt – hvordan en bådmekaniker, en dataanalytiker og en account manager endte på banen mod Slovakiet
Slovakiets Juraj Kucka (t.h.) i konfrontation med Danmarks Rasmus Johansson (t.v.) under landskampen onsdag i Trnava i Slovakiet. For alle de danske spillere var det første kamp på landsholdet.

Slovakiets Juraj Kucka (t.h.) i konfrontation med Danmarks Rasmus Johansson (t.v.) under landskampen onsdag i Trnava i Slovakiet. For alle de danske spillere var det første kamp på landsholdet.

Tibor Somogy

8. september 2018

Mandag

DBU har brug for hjælp

Klokken lidt i 12 modtog ledelsen i Dalum Idrætsforening, Boldklubben Avarta og de øvrige klubber i 1. og 2. division en e-mail fra DBU.

Forbundet har brug for klubbernes støtte, skrev DBU og bad klubberne om at formidle et brev, der var vedhæftet mailen, videre til deres spillere.

Brevet var i grove træk en åben invitation til at spille på landsholdet. Men det skulle gå stærkt. De, der ønskede at stille op, skulle sende en mail eller skrive en sms til elitechef Kim Hallberg inden klokken 19 samme aften. Inden tirsdag morgen ville DBU så udtage det nye landshold til kampen mod Slovakiet onsdag. 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
 • Alle artikler på information.dk
 • Annoncefrit information.dk
 • E-avis mandag til lørdag
 • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

 • Alvin Jensen
 • Ejvind Larsen
 • C Munk
 • Eva Schwanenflügel
 • Bettina Jensen
 • Bjarne Bisgaard Jensen
 • Erik Pedersen
Alvin Jensen, Ejvind Larsen, C Munk, Eva Schwanenflügel, Bettina Jensen, Bjarne Bisgaard Jensen og Erik Pedersen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Fremragende perspektiv.

Og de tabte kun 3-0, de åndsvage amatører, som helt sikkert gerne var gået gratis på banen, blot for at repræsentere deres land. Med John Faxe Jensen som anal akuttræner.

Peter Tagesen, Alvin Jensen, Ejvind Larsen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar

Det ramte noget i mig disse amatører på vikarlandsholdet. Det var autentisk og befriende at se dem træde ind på banen, forlegne og tydelig nervøse. De kæmpede med alt de havde lært. Det var meget befriende og kontrastfyldt efter et VM i sommer. Forlorenhedden stod i kø både ude og inde på banerne. FIFA toppen sammen med Putin og Neymars rullende skaberi, som der kom mange meme ud af.

Lars Jensen, Alvin Jensen, Runa Lystlund, jørgen djørup, Thomas Bindesbøll og Ejvind Larsen anbefalede denne kommentar