Læsetid: 1 min.

Test dig selv: Hvilken svindler er du?

Svar på syv spørgsmål og find ud af, hvilken berømt svindler du er
Hvilken svindler er du? Tag testen. Fotos: Jeppe Michael Jensen, Jonas Olufson, Palle Hedemann, Liselotte Sabroe og Phill Magakoes.

Hvilken svindler er du? Tag testen. Fotos: Jeppe Michael Jensen, Jonas Olufson, Palle Hedemann, Liselotte Sabroe og Phill Magakoes.

Jeppe Michael Jensen, Jonas Olufson, Palle Hedemann, Liselotte Sabroe og Phill Magakoes/Ritzau Scanpix

10. november 2018

Svindel er voldsomt populært i disse år. Dårligt har stenrige forretningsfolk i Dubai tømt statskassen for uberettiget udbytteskat, før en helt almindelig kontorfunktionær fra Hvidovre angiveligt har snuppet 110 millioner i Socialstyrelsen og er smuttet til Sydafrika.

Men alle svindlere er forskellige, og Moderne Tider giver dig nu mulighed for at teste dig selv.

Svar på syv spørgsmål og find ud af, hvilken berømt svindler du er.

 

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Peter Beck-Lauritzen
  • Erik Karlsen
  • ulrik mortensen
Peter Beck-Lauritzen, Erik Karlsen og ulrik mortensen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Det er da lidt sjovt Poul.

H. Ørnstrup, Niels Borre, Karsten Lundsby, Eva Schwanenflügel, Erik Karlsen, Søren Kristensen, Flemming Berger, Anker Nielsen og Niels Duus Nielsen anbefalede denne kommentar

Jeg kan fortælle at jeg er en Stein Bagger svindler type, og det er jo med stolthed at jeg ikke bare er sådan en små svindler type. Som næsten alle danskere er jeg vokset op med film som Olsenbanden. Der bliver svindlet for mindst 13 milliarder hvert eneste år i moms. Som vi jo hellere kalder et moms gab, og aldrig har gjort noget ved, fordi vi har et tillidsbaseret system, og sparet alle revisorer væk. Ingen vil gøre noget ved dette moms snyderi. Vi kunne have haft flere supersygehuse, motorveje og højhastighedstog for disse penge. Eller akkumuleret over alle årene et skattefrit år. Glæder mig allerede til at der kommer en film om Britta Nielsen og med hende som heltinde.

Momsgab link : https://www.dr.dk/nyheder/penge/kaempe-momshul-160-milliarder-euro-mangl...

Karsten Lundsby, Randi Christiansen, Bjarne Bisgaard Jensen, Eva Schwanenflügel og Lise Lotte Rahbek anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

He he, en anden debattør, Anne Mette Jørgensen, har benævnt bekendte Britta med betegnelsen "en avanceret whistleblower".
Der er jo en del om snakken, Socialstyrelsen har fået 1,4 milliarder kroner af folketingets velgørenhedsfond satspuljen (finansieret ved regulering af overførselsindkomsterne) til administration, kurser og videreuddannelse.
Derudover kan de enkelte politikere i satspuljeforliget, (alle partier undtagen Enhedslisten og Alternativet), kæmpe en årlig kamp om millionerne til smørelse i deres egne valgdistrikter.
Og så har tilliden til superbrugere som Britta været enorm. Og både Bagmandspolitiet (SØIK) samt SKAT har overset eller ignoreret advarsler om mystiske omstændigheder ved konteringer.

Men jeg rejser mig langt op over småting som disse, thi jeg er i karat med den store folkeforfører Mogens Amdi Petersen, der var smart nok til at flygte til Mexico med millionerne ;-)

Karsten Lundsby, Torben K L Jensen, Trond Meiring og Oluf Husted anbefalede denne kommentar
Torben K L Jensen

Og møllen snurrer stadig lystigt - Amdi var en mand med store visioner der blev tvunget til eksil af borgerskabet.

Karsten Lundsby og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar